Stropní

Stropní svítidla

do sekce

Nástěnná

Nástěnná svítidla

do sekce

Bublinková

Bublinková svítidla

do sekce

Vestavná

Vestavná svítidla

do sekce

Sádrové světelné římsy

Sádrové světelné římsy

do sekce

Nerezová svítidla

Nerezová svítidla

do sekce

Art line

Art line

do sekce

Jak a kdy naplánovat nasvícení Vašeho bytu, domu a zahrady?

Jak a kdy naplánovat nasvícení Vašeho bytu, domu a zahrady?

Jak a kdy naplánovat nasvícení Vašeho bytu, domu a zahrady?

1) ECO-DESIGN řeší společně s Vámi

Návrh osvětlení (zatím neřešíme typ a design svítidla!) je dobré řešit v rámci projektu Vašeho domu či bytu, ideálně před zahájením realizace hrubé stavby.

Je potřeba určit pozice svítidel, zdali budou na zdi, na stropě, vestavěná, apod. Dále je potřeba se rozhodnout, zda svítidla stmívat a jak je ovládat. Ovládat je lze samostatně nebo pomocí inteligentního systému řízení Vašeho domu.

Na základě společných konzultací o pozicích svítidel a jejich ovládání ideálně v naší vzorkovně nebo elektronicky, připravíme návrh rozvodů elektrických a řídících kabelů či řídícího systému. V této chvíli je možno zpracovat prováděcí projekt na rozvod elektrických kabelů pro svítidla a jejich ovládání. V této fázi Vám elektro firma může připravit a rozvést elektrické kabely pro svítidla a řízení svítidel.

Nabízíme řešení osvětlení i pro stavby již dokončené nebo rekonstruované. Pomůžeme Vám s výběrem vhodného osvětlení, které stávající elektro rozvody umožňují.

2) ECO-DESIGN Vám navrhne design, typ svítidel a cenovou relaci

Design svítidel Vám navrhneme dle typu architektury Vašeho domu či bytu s ohledem na Váš vkus. Svítidla se Vám musí líbit! Typy svítidel a jejich elektrické výzbroje musí odpovídat typu místnosti, do které jsou navrženy z hlediska jejich dostatečné svítivosti a energetické úspornosti. Ve svítidlech použijeme úsporné a LED zdroje či stmívatelné elektrické výzbroje.

3) ECO-DESIGN Vám vytvoří cenovou nabídku

– na zpracování světelně-technického návrhu s rozmístěním svítidel zdarma za předpokladu odběru svítidel. Klient zaplatí zálohu, která se odečítá z celkové ceny za dodávku svítidel. Cena je od 6.000,– Kč, dle složitosti a velikosti projektu.

– na zpracování návrhu na inteligentní řídící systém Vašeho domu – řízení svítidel, topení, zabezpečovacího zařízení atd. – zdarma. Je opět součástí dodávky inteligentního řídícího sytému.

– na svítidla z hlediska designu a typu svítidel – zdarma.

Kolik stojí osvětlení rodinného domu?

Pro Vaší představu bychom Vás rádi informovali o předpokládané výši rozpočtu, se kterou je potřeba počítat pro nasvícení Vašeho rodinného domu či bytu.

Naše téměř dvacetiletá zkušenost s nasvětlováním rodinných domů a bytů ukazuje, že svítidla tvoří 3 – 5 % ceny z celkového rozpočtu.

Na svítidla vyráběná naší společností – ECO-DESIGN Vám poskytujeme 5-ti letou garanci, na elektrické výzbroje a světelné zdroje se vztahuje garance dle zákona.

DOPORUČENÁ SVÍTIVOST, PŘEPOČTENÁ NA PLOCHU:

SVĚTELNÝ TOK (lm) PLOCHA (m2)
1–1000 1–5
1001–4800 6–10
4801–7200 11–20
> 7200 > 30